förberedelser
I fredags efter skolan tog jag tåget till Uppsala för att spendera kvällen och natten där med pinglorna ovan. Det blev en mysig kväll med ansiktsmask, bubbel, skratt, mys och planering inför kommande dag. 
Den stora dagen var kommen. Vi klev upp 07:30 för att äta en lång och underbart god hotellfrukost, sedan blev det förberedelser för fulla muggar på rummet. Smink och hår skulle fixas på Berfin samt hennes lillasyster, för innan själva vigseln skulle brudparet iväg för att fotograferas av en fotograf. Vi tre blev därefter kvar på rummet för att göra iordning oss själva, samt för att fixa lite grejer inför bröllopet. Känslorna den morgonen var så blandade, jag var så himla glad och lycklig för hennes skull. Samtidigt kändes det overkligt att min kära Berfin faktiskt skulle gifta sig, tror ingen av oss fyra riktigt förstod. Bilder och text från resten av dagen och kvällen kommer framöver. 
bride to be
Bilder från förra helgen, då jag var hemma i Östersund en sväng för att överraska Berfin med möhippa. Imorgon gifter hon sig med sin älskade i Uppsala, så himla fint ju. Inatt sover vi tjejer på hotell tillsammans. ♥
lek
Mammsen och jag på pappas leksak. Nämner det hela tiden men ÅH vad jag har hemlängtan, fyfan alltså. Behöver mitt lugn, mina fjäll och mina käraste.