frukost på balkongen
Här avnjöt jag och lilleman frukost denna tisdag, superhärligt väder ute. Jag ska ta fram solstolen och slappa i solen de närmsta timmarna hade jag tänkt, sedan ska jag möta upp goa Anna för lite mys innan jobbet drar igång.
 
Fick föresten besked imorse angående linjen jag var på audition till i helgen, jag kom in vilket känns så sköööönt. Då vet jag att jag kommer få dansa loss på BA även nästa år. Har alltså kommit in på två av tre, nu får vi hålla tummarna att det går lika bra under min tredje audition där jag så gärna vill gå. 
 
 
onödigt tidig morgon
Välkommen måndag. Klockan ringde vid 03.30, det var dags att göra sig i ordning för jobb. Helt sjuka tider ändå? En är ju inte direkt sådär värst jättepigg efter så tidiga morgonpass, tog mig en liten nap nyss så börjar vakna till liv igen. Är förövrigt helt vågig i håret pga flätorna som suttit i under dessa dagar, precis som när man var liten ju. Nåväl, ikväll funderar jag på att kila iväg på en sista balettlektion för denna termin. 
 
 
danssnack
#phonepics
Så var den helgen & det dansåret över, okej..? Känns så knäppt och konstigt. Jag har haft världens bästa år och är så himla glad över alla som jag har lärt känna och allt som jag har fått lära mig, TACK. / Idag är det mammornas dag och förutom att krama mamma så har jag haft audition. Det har nämligen kommit en ny linje till BA som är på heltid men under ett år, vilket för mig är plan B om plan A skiter sig. Det gick i alla fall väldigt bra så det känns skönt, nu är det bara att vänta på besked.