x
Aj aj aj vad kroppen gör ont idag! Tisdagen sparkades igång med en fys-klass av biggest loser tränaren Sabina, därefter följde tre köttiga lektioner. Men, ingen är mer nöjd än jag ändå. Gillar ju när det är sådär jobbigt. 
 
Idag efter att skolan slutat för dagen ska jag möta upp min mentor för första gången, blir trevligt och hoppas jag får lite bra tips osv. Är himla sugen på att ta klass för Wanda ikväll också, enda negativa med det är att klassen slutar 22.00... Så sent tycker jag, vill ju ha massa timmar för sömn juuuu. 
 
// jeans monki / top hm //
 
 
kvällsfiske
 
 
 
 
nollningen är över
Nollningsveckan är nu över vilket avslutades med en fest igår. Det har varit en rolig vecka, har skrattat mycket och ettorna har verkat tyckt att det varit kul. Men lite skönt är det faktiskt att det är över, för nu kan en fokusera endast på dansen och inte på att planera massa lekar, räkna poäng osv utanför skoltimmarna. 

Gud vad allt känns mycket mer på allvar i år, det märks verkligen att en inte går i ettan längre. Jag tycker det är SÅ skönt. Att bli behandlad lite mer seriöst, mer som ett proffs. Vi har mer press på oss och det är mer allvar vilket jag tycker är BRA, det är då en tar sig framåt och utvecklas. 
 
 
Är inne på min tredje jobbhelg av sex på raken. Passen denna helg är mellan 14:00-23:30, gillar inte att sluta så sent då jag prioriterar sömnen. Men men, får gå för denna gång! 
 
// tillbakablick på en härlig frukost i värmen //