bday and weekend
Min födelsedagsmorgon. Fick mig allt en mysig födelsedag igår, med mycket uppvaktning vilket gör mig alldeles varm i hjärtat. Alla är så fina, tack. ♥ 
Nu har vardagen slagit om till helg, mycket lovely. Jag jobbar dock som vanligt även denna helg, men stänger både lördag och söndag så slipper kliva upp sådär onödigt tidigt i alla fall. 
 
min dag som alla andra år
B I R T H D A Y  G I R L 
Ett år äldre och ett år klokare, eller vad säger man? Känner mig dock som samma gamla Emma och tur är väl det. 
 
#fuckcancer
"Med armbandet vill vi under rosa månaden sätta fokus på alla de unga vuxna som på olika sätt drabbas av bröstcancer. För hur vi än vänder och vrider på det så är unga vuxna på många sätt en bortglömd grupp. En grupp som befinner sig i ett mellanläge. För gamla för att vara barn. För unga för att vara helt vuxna. Detta mellanläge gör sig extra påmint när cancern slår ner som en bomb. I en tid då du är på väg att skapa dig ett eget liv, stå på egna ben och planera din framtid så finns inget utrymme för att bli allvarligt sjuk. Ingen förväntar sig det heller. Myndigheter är dåligt anpassade för att hantera sjukskrivningar om du inte har fast arbete och en stadig inkomst. Du hamnar efter i skolan och får från sjukhussängen se vännerna ta studenten, examen, bilda familj eller ge sig ut på sitt livs långresa. Ditt normala liv upphör och den språngbräda du tidigare stod på, redo att kasta dig ut, har plötsligt ryckts bort."
 
// köp armbandet här //