vackra ting
En lillebror, en skoter och ett vinterlandskap. 
 
 
 
en trött en
Torsdag. Oh herre så trött en är! Förstår inte. Brukar ju kännas såhär en bit in på terminen innan ett lov precis ska börja, men vi är ju precis tillbaka från ett lov?? Jaja, får hoppas det ger med sig. Igårkväll trotsade jag tröttheten och var iväg på kvällsklass fram till 22.00, superkul var det. Idag har det varit skola som vanligt och sedan har jag repat med ett gäng i klassen. Kommer vara mycket rep på schemat framöver, pga att jag är med i ett gäng nummer som klassisar koreograferar inför öppen scen med mera. Kul kul, men det kommer bli mycket fritid om går åt. 
 
Helgen är fri från jobb så jag ska bara göra massor av det jag känner för. Äta god mat, fotografera, vara ute på promenader, kika på film och shoppa loss. Det är mina planer för kommande helg det. 
 
// kavaj hm / klocka danielwellington / topp nakd //
 
 
 
 
en tur till fäbodvallen
Tittar tillbaka på lite bilder från julen hemma, här tog vi oss en tur med skotern till vår fäbodvall för lite fika på juldagen. 
 
Måndag, hallå du trötta dag. Måndagar är alltid lite extra kämpiga, kroppen har liksom inte riktigt förstått grejen. Imorgon ska jag vara på skolan redan vid 08.00 för sånglektion, när jag slutat för dagen blir det en fika med saknade Ella. Det blir mys.