dagarna i OSD
Dagarna i Östersund har nu passerat och ikväll när mamma slutat jobbet bär det av till Tännäs, äntligen!! Igår regnade det och var grått men min dag var allt annat än grå. Matilda kom till Marieby, därefter for vi till stan för att traska runt på stan och spana in festivalområdet. Ante kom och gjorde oss sällskap efter ett tag, sedan blev det middag på Vezzo för oss alla + mamma och lillebror. Lördagsmys blev det hos Jalle med Berfin, sedan blev det även någon tekopp i Marieby innan läggdags. Sicken dag. Näää nu ska jag göra mig iordning inför lite födelsedagskalas hos Dennis, tjingeling!!  
bruce min kära bruce
Bruce Springsteen, ullevi 2016.
Fick alltså se min Bruce för en andra gång och herregud den människan är ju helt makalös. Jag kan inte beskriva med ord hur bra jag tycker att the boss är, och han verkar vara en sådan himla fin själ också. Är ju så känslig jag så ögonen fylldes med tårar ett x-antal gånger även denna gång, han berör verkligen. Jag är uppväxt med Bruce musik, pappa har spelat många av hans låtar genom åren vilket antagligen är en stor anledning till att han och hans musik gör att jag känner mig hemma. Näe gud alltså, Bruce är helt enkelt magisk och jag hoppas att jag får chansen att njuta av han live fler gånger i mitt liv. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
neckline top
linne nelly / kostymbyxor zara / espadrillos nelly / solglasögon bikbok / klocka daniel wellington / skärp ginatricot
Trippade runt såhär på Stockholms gator för ett tag sedan, en nyinköpt tavla från fotografiska fick också vara med på bild. / Igår umgicks jag med min saknade Fanny under några timmar, sen så skulle Pontus och co på stråket så det blev att jag hängde med dom. Idag har vi mest bara tagit det lugnt och nu ikväll har vi proppat i oss nybakade bullar, LYX.