Aussie
IMG_7772Blir lika glad varje gång ett paket med detta innehåll levereras till mig, dessa mirakelprodukter är fantastiska. De funkar superbra på mitt hår och luktar himmelskt! Ska bli spännande att testa de tre ovan.   Jag har hamnat i mitt paradis Tännäs, var så himla längesedan jag var här nu så jag känner nästan för att gråta av glädje. Känns som jag flyr från studentlivet och alla utgångar i helgen vilket är så himla skönt, här trivs jag bäst och ska ha en sådan fin helg. Åh.
Myshäng
IMG_7462IMG_7471IMG_7467IMG_7526IMG_7501Bilder från onsdagskvällen, först blev det österänghäng med mysisar. När folk började bli för fulla och kylan trängde sig på åkte jag och B till lägenheten några fotsteg bort och drack te. Var även hundvakt till världens sötaste vovve, åh.   När klockan slog senare och min fina vän drog tog jag och vovven en prommis samt hängde lite med antepante, nattetid fick jag för mig att bila runt för mig själv. Så jag gled runt Frösön och lite överallt med musik som spelades på högsta volym, det var faktiskt himla mysigt.
Photoshoot
2013-05-30Har varit iväg och fotat nu i eftermiddags. Noura som är frisör här i Östersund ska vara med i en tävling och jag hjälpte då henne med bilderna, ovan ser ni några resultat.   Shit vilken dag, så varmt och skönt vänder. Har haft en toppenbra dag med min älskade, kvällen kommer fortsätta som dagen bara det att vi kommer befinna oss bland filtar och öppen eld.