roadtrip
Saturday pics. Jag skulle inte kalla mig för en duktig bloggare på senaste tiden direkt. Visst lägger jag in minst ett inlägg per dag, mest vardagspix när det egentligen är mode jag vill fokusera på. Meeeeen lägger för tillfället all min tid på jobb och planering inför flytten. Lite rörigt i mitt huvud just nu måste jag erkänna huhu.
 
 
 
 
en kväll i gillhov
lördagskväll
 
Avtryck från lördagskvällens mysiga timmar. 
Måndag och ny vecka. Jag slutade jobba vid två, och nu ska jag ta tag i alla plagg jag har tänkt att sälja vidare. En hel del med andra ord.. Puh jobbigt!! 
 
 
 
 
 
mina tre senaste dagar
pics from midsummer
 
Hejhallå kompisar. Tre lediga toppendagar har jag allt haft. I fredags åkte jag och Pontus runt på lite olika möbelaffärer i Östersund, köpte bland annat en soffa. Vid halv tre besiktade vi coopern och därefter väntade en mysig kväll i Marieby.
Lördagen startade tidigt med bilåkande mot Sundsvall och ikea, fick även där med oss lite inredning hem. Väl tillbaka i staden så packade vi om och for mot Gillhov, där blev det grillat ute i det fria samt fiske. (jag var den enda som drog upp en firre, mohahaah) 
Idag var ju vädret allt annat än dåligt, så hela dagen har faktiskt spenderats i en solstol med en bok i handen. SICKEN MYSHELG.