lillskarven
Torsdag. Här har ni lite foton som är tagna idag, vi knäppte på oss längdskidorna och begav oss upp på fjället. Himlen var vit som snön som vanligt, helt otroligt att vi inte haft en enda dag med klarblå himmel och sol som det alltid brukar vara under påsk. Men det sken faktiskt upp en sväng, så vi fick sol i runt en halvtimme vilket är bättre än ingenting. Fast äsch, huvudsaken det inte blåser och snöar sådär mycket som det kan göra ibland så är det himla härligt ändå ju. 
 
 
 
 
 
en dag i staden
body from ginatricot
Uff nu har det blivit mycket bilder på denna body känns det som hehe, men dessa är de sista. Idag är jag i Östersund dagen lång, enbart för att heja på min gamla dansgrupp spectra i en tävling. Ska bli helkul att få se!! Ska även passa på och träffa mina fina och saknade vänner. 
 
 
 
 
påskmys
Påskmys i vattnan. Lite bilder från våra två dagar borta i mysiga vattnan, vädret har ju som sagt kunnat varit bättre men vi hade det så bra ändå så. Igår var det längd som gällde, idag blir det skidor i skidbacken istället. Eller ja, jag tar brädan som vanligt.