Afterski 1000
Afterski 1000 på Ramundberget Här är lite bilder från vårt uppträdande uppe på Ramundberget. Eftersom vi dansade på snön så var det jättehalt, men vi gjorde det bästa av situationen med ett leende på läpparna!
Min dansgång
 När jag var runt sex år började jag med dans på wendlas dansstudio, där jag slutade dansa våren 2011. Dansade ett tag, tog en danspaus och testade sedan på lite blandade stilar. Nu har jag dansat varje år sedan jag var åtta-nio år gammal. Hösten 2008 blev jag intagen i gnistorna och sommaren 2010 i flammorna, hoppade dock ur flammorna efter någon månad. Trivdes bättre med gnistorna helt enkelt! Vi gnistor var ute och dansade på olika ställen, uppträdde och hade det roligt tillsammans. Vi reste bland annat till Kreta, Stockholm och Sundsvall. 
 
Efter det började min resa på show4all, en nystartad danskola med mycket showande. Där blev det dans för fulla muggar med dansgruppen spectra. Vi har också rest runt, för både dans och semester tillsammans. Någon av er där ute kanske befinner sig i eller omrking Östersund och funderar på att börja dansa? Kika då in hemsidan, show4all.se.
 
När 2015 anlände kände jag för att satsa på dansen som yrke, en dröm som jag aldrig riktigt vågat tagit tag i innan. Jag sökte därför till Dansarlinjen på Balettakademien i Stockholm och kom in. Ett helt år med förmiddagar proppade med dans, jag lärde mig så otroligt mycket under det året och är så glad över att jag sökte. Därefter ville jag forsätta på samma spår och sökte därför till den treåriga Yrkesdansarutbildningen, kom in och går mitt första år vilket är helt fantastiskt! 
Hair products
Har många gånger fått frågor av er mina läsare, om vad jag använder för produkter till mitt hår. Jag som är expert på att skjuta fram saker har självklart skjutit fram detta, men äntligen tog jag tag i det och tänker nu berätta lite kort vad jag dagligen har i mitt hår. Jag använder olika produkter och märken, men för tillfället är det dessa.
1. Duschar med ett silvershampo från matrix, som ska dra ur gulheten i håret och göra det hela kallare. 2. Färdigduschad och klar så sprayar jag i balsam i håret, från the body shop. (när man har tonat håret som jag gjort nu ska man helst inte använda balsam i duschen då det har en tendes att dra ur toningen, därför är det bäst att använda spraybalsam) 3. Till sist kramar jag in en kräm i håret som ska reparera och skydda mot värme, även den från matrix. 4. Ibland händer det även att jag skämmer bort håret med silk drops från make up store, vilket ska göra så det inte ser lika slitet ut. (återger torrt och tråkigt hår glans och lyster)