lördagstrött
Saturday. Alltså vet ni vad, jag sov till nästan 13.00 idag?!?!? Haha det tror jag aldrig någonsin har hänt. Bestämde mig igår för att inte ställa klockan vilket jag alltid gör, har ju fått så lite sömn denna vecka så detta behövdes nog. Jag blir dock som vanligt lite stressad och känner att jag måste göra så mycket så jag inte missar dagen, men jag försöker skjuta undan dom tankarna och bara vara. Duktig va? 
 
 
ut med den sista energin
IT'S FRIDAY PEOPLE. Jag köttar på i skolan och gör av med all energi denna fredag, sedan bockar jag av ett jobbpass innan en ledig helg drar igång. Förstår ni, jag har två hela lediga dagar utan någonting som helst planerat?!? Vet inte alls när det hände senast. Oh my vad jag ska chilla och vila upp mig. 
 
sömnlös vecka
Livets dryck. Hörreni det ekade tomt här igår pga tidsbrist, herregud vilken krävande vecka detta har varit och är. Har stängt på jobbet varje dag samt klivit upp vid sex för morgonrep på skolan, har inte direkt blivit så många timmars sömn om nätterna om man säger så. Idag hade vi i alla fall audition med våra egna stycken inför föreställningarna i maj, jätteskönt att det är över nu så en kan få sova liiiite längre om mornarna i alla fall. 
Nä nu ska jag ta en promenix med Harry för att sedan åka tillbaka till skolan och hänga med Elin, vi ska mysa på innan kvällskurserna drar igång. Tjooo!