just do it
Färgade utväxten hemma förra veckan. Det blev alldeles för mörkt vilket inte alls bra med tanke på att jag är så blond orginal, det betyder världens fulaste utväxt. Nåväl, när våren är kommen blir det ett ordentligt frisörbesök för att återgå till mitt riktiga jag. 
 
Den lediga helgen med svärföräldrarna på besök var behövlig, lugn och mysig med maaaassa god mat. Nu är det måndag igen och full rulle, denna vecka har jag förutom skola på dagarna även fullspäckade kvällar.
morgonmys
Tillbakablick till en tidig morgontur med lillebror ♥
 
 
 
 
Life
Kikar in och säger hallå. Jag har fullt upp om veckorna och helgerna, det är alltid något planerat. Men jag gillar det ändå, är så van att ha det så. Slappa får jag göra när jag väl är hemma i Härjedalen, och snart är det faktiskt dags för några lediga dagar där hemma. Denna helg är jag ledig från jobb men har Pontus mamma och pappa på besök, det ska bli mysigt att få hänga med dom. På måndag är jag lite inne på att åka till Hamburg för att gå på audition till Flash Dance, vilken dröm!! Men ja vi får se hur det blir med den saken. 
 
// skjorta nakd / jeans monki //