last night tonight
Min stiliga pojke, i sin nya hatt och skjorta. Ja ni, ikväll är sista kvällen här i Australien och ingen av oss kan få in det i våra huvuden. Vi ska i alla fall ta oss in till själva Brisbane för att spana in affärer samt ta ett glas, innan vi beger oss hem igen för att packa ihop vår underbara resa i två ynka resväskor. Hjälp.
a day at the pool
Godmorgon! Här har ni ett gäng bilder från gårdagen som spenderades vid poolen. Vi har inte nära till stranden på stället vi bor just nu, så det får bli poolhäng om vi känner för sol och bad. Men det är ganska så skönt faktiskt, att slippa all denna sand som är i vägen hela tiden.
in a new hat
Godkväll på er! Slängde ihop en outfit här om kvällen som innehöll Pontus tröja och brillor, samt min nya fina keps som köptes i Noosa. Det har verkligen blivit kyligt om kvällarna nu på slutet, så våra tjocktröjor längst ner i resväskan har vi fått slitit upp. Men ja, det är ju höst här nu fast man egentligen inte kan kalla det höst. Jag menar, vintrarna här är ju ungefär som våra somrar hemma så atteee, ja.