My new love
Min nya älskling, en mini cooper.  Har man inte världens bästa päron så säg? Pappa fick något ryck, köpte denna, åkte ner till Göteborg för att hämta den, körde hem och här har vi nu min framtida bil. Eller ja, ägs väl av hela familjen men den är menad åt mig eftersom det är jag som snart ska ta körkort. Jag älskar den, liten och smidig. Nomnom. Sedan har jag ju även en bubbla också, så ägare av två små söta bilar. HAPPY. 
Crocker
Shorts by me, crocker.  Hittade ett par gamla och trasiga byxor här hemma som jag total renoverade. Det blev ett par bekväma shorts med nitar och shit, billigt och bra. Nitarna köptes på hobbyboden för er som undrar.
Träningsshorts
Ginatricot. Har skaffat mig ett par träningsshorts, perfekt nu i sommar. Supernajs färg också, passar fint till en solbrun body.
Dagen har spenderats på stan, några timmar med Jonte då vi bland annat tog en varsinn chailatte på torget. Senare hämtade Ante upp mig. Han jag och Carl käkade middag på tages, sedan blev det glass på torget. Nu på kvällen har vi haft besök av familjen Lamti, har pratat om resan vi ska göra tillsammans. Blir kalas det här.