internetstrul&thailando

pics från våran första dag

Hallå från Thailand. Äntligen har jag fått upp ett inlägg, har försökt sedan vi kom hit men det har inte funkat alls. Gick till receptionen nu och testade, det funkade men tog ungefär en timme. Frågan är om jag har tid/ork till det varje dag? Fytusan blir gaaaaalen på teknik. Nåja, ni vet nu varför det kanske ibland kommer eka tomt här. Vi har det i alla fall jättebra. Stället vi bor på är fint och värmen är fin, och maten. Mmmm. Idag unnade vi oss även oilmassage, hallejuah vad skönt det var! Lär ju inte kunna låta bli att unna oss tusentals liknande ting under dessa två veckor. Näe, nu är det dags att krypa till kojs. Klockan är inte tidig här vettni, utan den har slagit långt över 23. Sovgott.
perfekta julklappen

here / here

Hur perfekt är inte en klocka från daniel wellington att ge bort i julklapp så säg? Alla behöver ju en klocka, och att den är dösnygg skadar såklart absolut inte. Är ni sugna på att ge bort en i julklapp eller bara som en liten present åt er själva kan ni använda er av HolidayEmmaW i kassan, så får ni 15%. Kungligt va? (Glöm ej att de har free worldwide shipping)
tävling / almanacka
Samtidigt som jag slutar en tävling, startar jag en annan. Denna gång har ni chansen att vinna en egen-designad almanacka i valfri storlek från personligalmanacka.se / @personligalmanacka  För att delta kommenterar du med ditt namn och mailadress så dras vinnaren om en vecka, lycka till! ❤ Vinnaren är kontaktad via mail, puss.