cykel genom Köpenhamn
Ena dagen i vackra Köpenhamn hyrde vi cyklar, det var fan det smartaste vi kunde ha gjort. Vi tog oss så lätt dit vi skulle eftersom det fanns vägar för cyklister överallt, så himla smidigt och härligt för den delen. Förutom chill i Nyhavn och andra upptäckter besökte vi fristaden Chrisiania. 
danssnack
Bjuder på ett gäng gamla bilder. Är tillbaka i Stockholm igen efter en helg hemma i Östersund. Blev ett gäng mysiga dagar och gud vad kul det var att se mitt gamla gäng på show4all, speciellt min kära mor då hon rockade där på scenen!! Så stolt över allihopa. Just nu har vi repvecka på skolan, rep varje dag mellan 11-17. Alla föreställningar närmar sig, så det är fullt ös nu på slutet. 
 
// kimono ginatricot / solglasögon rayban / ryggsäck gastonluga //
raised by hippies
Torsdag. Vet ni vad, när skolan har slutat för dagen tar jag och Sara bilen hem till Östersund för en helg där. Ska hem och se mamma och alla gamla danspinglor köra den årliga showen, vilket såklart ska bli lika roligt som vanligt!!  
 
// jacka zara / skjorta nakd / jeans hm / skor adidas / klocka daniel wellington / solglasögon ysl / tygkasse theessence //