en sliten Emma
Torsdag. Oh my så trött och sliten jag är denna vecka, men vi har verkligen haft köttiga lektioner länge nu (+jobb på helgerna) så kroppen börjar väl säga ifrån och behöver vila. På lördag har vi vårt gig vi jobbat på, så har varit mycket rep och fokus på det på senaste. Ska bli skönt när det är över faktiskt, har omedvetet stressat över det hela, att få det klart. 
 
Har varit lite små-yr hela veckan. Igår på balettlektionen vart jag superyr, var tvungen att avbryta för att gå och sätta mig. Höll på att ramla och hittade inte fokus när jag skulle gå bort från stången? Märkligt. Vet inte vad det kan bero på för sover ju massor och äter lika bra som vanligt. Kanske har nån brist på något? Eller så är kroppen helt enkelt alldeles för trött och säger ifrån. Men det har känts lite bättre idag så får hoppas det fortsätter på det spåret. Nästa vecka har vi teorivecka vilket ska bli så himla skönt, ska bli gött att få låta kroppen vara ett tag.
 
Nu över till något annat än träning och dans. Bästisen Sandra är här över helgen, så ska försöka träffa henne så mycket som möjligt. 
 
 
 
 
WRITE A COMMENT
Name
E-post (not published)
Blog-address